Boka besiktning av hus

Boka besiktning av ett hus?

Hos oss kan du boka olika typer av besiktningar. Beroende på vad du har för behov, så kan du välja mellan en mängd olika besiktningar och få dessa utförda av en oberoende besiktningsman.

Boka kvalitetssäkrad besiktningsman

En besiktning vara till fördel, minskar dina risker att få problem, både när du köper villa, hus eller bostadsrätt. Det är alltid bra att ta reda på exakt vad som ingår i besiktningen så att du vet vad du köper och vad du får.

Besiktningen tar inte bort den så kallade undersökningsplikten för dig men hjälper dig på vägen. Välj en opartisk besiktningsman, som kan göra en professionell bedömning.

Besiktningsmannen bör även vara seriös, välutbildad och gärna vara godkända av SBR. Se även till att ta referenser, då det ger en god inblick i över hur de tidigare skött sitt jobb. Se även till att besiktningsmannen noga går igenom protokollet med dig, så att du förstår vad som står där.

Om det gäller ett nybygge, så är det inte fel att boka även en kontrollansvarig som kan sköta projektet från start till slut.

Att boka besiktning är enkelt och genom att anlita en besiktningsman från start så har denna person full koll på allt som har med ditt hus att göra.

Det finns idag flera olika typer av besiktningar att boka. Om du vill boka besiktning av ett hus, så kan även detta ske i flera delar.

Du kan boka besiktning som gäller när du ska köpa eller sälja ett hus. Du kan be om en så kallad förbesiktning av huset du bygger och du kan begära en slutbesiktning när det är färdigbyggt.

Andra besiktningar du kan behöva

Bild besiktning av husAndra typer av besiktningar du kan boka är efterbesiktning, garantibesiktning, särskild besiktning, utredande besiktning och fuktbesiktning. Du kan dessutom boka besiktning av ventilation eller tak.

Olika sorters besiktningar har en stor betydelse i hela byggprocessen. En besiktningsman ska opartiskt och sakligt på plats granska och godkänna att det som gjorts är utfört korrekt enligt kontrakt och på ett fackmässigt sätt.

Du bör därför boka en besiktning som utförs av en oberoende besiktningsman. Denna person, ska ha kunskaper och erfarenheter om regler för byggen och branschen.

Om du bokar besiktning från oss, så garanterar vi dig att du får en väl genomförd besiktning, som genomförs av en oberoende besiktningsman.

Vi har de certifieringar och utbildningar som krävs. Hos oss kan du boka besiktning när du byggt ett nytt hus, eller byggt om eller gjort tillbyggen.

Du kan boka besiktning av brister och fel som du misstänker eller när du vill veta vad din byggnad har för status.

Adress:

Byggbesiktning AB

Krukmakargatan 3

11018 Stockholm

Email: info@byggbesiktning.net